VÆRE SAMMEN

Haugaland idrettsbarenhage er med i prosjektet Være Sammen. Være Sammen har fokus på autoritativ voksenrolle, medvirkende barn, empatiutvikling og sosial kompetanse. Være Sammen er ikke et program i tradisjonell forstand, men omhandler implementering av grunnleggende holdninger i barnehagen. Kenneth; Vigdis og Vivian er personene fra barnehagen som deltar på kursdagene og som bringer erfaringene videre inn til barnehagen.
Hovedfokus i prosjektet er blant annet:

  • Kompetanseheving i barnehagen
  • Implementering av den autoritative voksenrollen
  • Bedre samhandling mellom den voksne og barnet

Dere som foreldre vil nok etterhvert høre at barna forteller om både regnbueløven som har flyttet inn i barnehagen og løveloven.

DERE KAN LESE MER OM VÆRE SAMMEN PÅ DERES NETTSIDE:

www.vaeresammen.no